Despre Culori

Gandul meu

Culorile sunt acele rauri de sentimente care ne traverseaza trupurile atunci cand ochii nostrii dau navala peste cubulete de imaginatie transformate in adevarata arta.

Invit pe toata lumea sa evadeze din griul cotidian si sa-si puna la test receptivitatea si emotiile descoperind tablouri pline de inventivitate si culoare.

Lasati-va pierduti printre culori si cu ochii deschisi spre o altfel de lume, transpuneti-va fiinta in raurile acuarelelor digitale.

Imaginile lor

Toate elementele grafice postate in cadrul acestui proiect apartin creatorilor mentionati in post si catre care se face trimitere printr-un link. Postarea acestora s-a facut numai dupa ce s-a primit acordul de redistribuire a acestora. Imaginile si videoclipurile postate nu vor fi folosite niciodata in scopuri comerciale sau ofensatoare sub orice chip. Redistribuirea si/sau distribuirea neautorizata a continutului acestui proiect se pedepseste conform legilor in vigoare care face referinte catre drepturile de autor.

Orice problema legata de folosirea diverselor lucrari de arta va rog sa mi-o adresati in scris folosind formularul de contact din sidebar-ul din dreapta.

 

Sper ca acest proiect colorat, sa nuanteze marea namoloasa sufocanta pentru lumina sufletului nostru. 
Apreciati, distribuiti si discutati printre culori!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *